Çal Festivali’ne Ünlü Yağmuru

Çal Festivali’ne Ünlü Yağmuru

Denizli ilinin Çal ilçesinde 22 senedir yapılan Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin bu seneki ayağı hafta sonu gerçekleştirilecek.

A+A-

Çal Festivali, 7-8-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 7 Eylül Cuma günü saat 17.15’de Çamlık Parkı’nın önünden eski Belediye binası önüne dek kortej yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşten sonra Belediye Başkanı Fethi Akcan, yapacağı konuşma ile festivali başlatacak.  Akcan, üzüm üreticilerinin sezonun yorgunluğunu ve stresini festivalde atacağını, vatandaşların da önemli bir sosyo-kültürel etkinliğe teşrif edeceklerini, uzun senelerdir yapılan festivalin 3 gün süreceğini ve Çal’ın, 3 gün boyunca eğleneceğini,  çevre il ve ilçelerde, Denizli merkezde ikamet eden tüm hemşehrilerin ve vatandaşların festivale davetli olduğunu ve binlerce vatandaşı misafir edeceklerini dile getirdi.

Aynı gün akşamında saat 20.00’de Esra Sezer, saat 22.00’de Ali Kınık konserleri de verilecek.

ÇAL, HÜSEYİN KAĞIT İLE COŞACAK

8 Eylül Cumartesi gününde saat 18.00 ile 20.00 arasında değişik etkinlikler yapılacak ve saat 20.00’de Aydanur Demir konseri olacak. Saat 22.00’de ise Kültür Sarayı’nın yanındaki tören alanında Hüseyin Kağıt konseri olacak.

ÜNLÜ SANATÇI KUBAT SAHNE ALACAK

9 Eylül Pazar gününde saat 18.00 ile 20.00 arasında 2018’in en kaliteli üzümlerinin seçileceği yarışma yapılacak. Değişik etkinliklerden sonra, en iyi üzüm üreticilerine ödülleri takdim edilecek. Ayrıca ünlü sanatçı Kubat’ın konseri de bugün olacak. Konser saat 22.00’de başlayacak. Konserden önce, Çal Belediyesspor’un takım kadrosunun da tanıtımı gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.