Çal Garası'nda sezonun ilk transfer bombası!

Çal Garası'nda sezonun ilk transfer bombası!

Denizli Süper Amatör Lig'e düşen Çal Belediyespor'da istifasını geri alan Adnan Tatar ilk bomba transferini gerçekleştirdi.

A+A-

Bu sezon Denizli Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çal Belediyespor'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Final maçında Tavas Birlikspor'a 3-0 kaybederek maçın ardından istifasını açıklayan Başkan Adnan Tatar tekrardan takıma geri döndü.

Çal Garası'nda Adnan Tatar sevinci yaşanırken yeni sezonda şampiyonluk isteyen takıma yeni bir teknik direktör geldi. Önceki gün Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile yaptığı görüşmenin ardından göreve devam etme kararı alan Başkan Adnan Tatar, Uşakspor camiası tarafından yakından tanınan ve bir dönem Uşakspor ve Utaş Uşakspor'da görev yapan Aydın Yalabık takımın başına getirildi.

Transfer Bombası Patladı

Fethi Akcan, "Futbolda her türlü sonuçlar alınabilir. BAL'dan da düşmüş olabiliriz. Maçlarımıza 2-3 bin kişi geldi.Çal Belediyespor yeni sezonda yine taraftarlarının desteğini bekliyor. Yönetim aslında başarılı oldu. Düştüğümüz gibi çıkmasını da biliriz. Mevcut kadromuzda bazı değişikliklere gidebiliriz. Hedef bir takım olacağız." dedi.

Başkan Adnan Tatar ise göreve devam etme kararı aldıktan sonra ilk transferini de gerçekleştirmiş oldu. Teknik direktör Aydın Yalabık ile anlaşan Çal Belediyespor'da tecrübeli hoca, "Genç ve her zaman dinamik olan bir takım yaratacağız. Yönetim benden şampiyonluk istedi ve bende onun için geldim." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.