Çal Garası'nda tarihi gün Pazar!

Çal Garası'nda tarihi gün Pazar!

Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda Tavas Birlikspor ile Play-Out maçına çıkacak olan Çal Garası'nda Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Kulüp Başkanı Adnan Tatar tüm Çallılara seslendi.

A+A-

Çal Belediyespor'da Tavas Birlikspor maçının hazırlıklarını devam ederken Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Play-Out karşılaşmasına tüm Denizli halkı davet edildi. Çal Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Kulüp Başkanı Adnan Tatar tarafından yapılan ortak açıklamada Denizli'de bulunan Çallılara ve Çal yöre halkına seslenerek herkese çağrıda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig'de sezonu 4. sırada tamamlamasına rağmen Play-Out maçı oynamak zorunda kalan Çal Belediyespor, Süper Amatör Küme'den Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaya çalışan Tavas Birlikspor ile tarihi mücadelede karşı karşıya gelecek.

Tüm Denizli Davetli

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan açıklamasında, "Bizler futbolu sadece futbol olarak değil hemşerilerimiz ile beraberce izlediğimiz bir kültürel aktivite olarak görmekteyiz. Tavas ile Çal arasında oynanacak olan bu tarihi maçta tüm Denizli ve Çal halkını burada görmek istiyoruz. Pazar günü oynanacak olan bu tarihi mücadeleye herkes davetlidir." dedi.

Çal Garası'nın Başkanı Adnan Tatar da, "Şampiyon olarak 3. lige çıkmak isterdik ancak bunu başaramadık. Artık önümüzde zorlu bir Tavas maçı var. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Muhteşem taraftarımız ile bunu başaracak güçteyiz. Çal Garası sahada 90 dakika boyunca mücadele ederek galip gelen taraf olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Çal Belediyespor'un Pazar günkü Tavas maçı için yarın kampa gireceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.