Çal'ın Gururu 5000 Kişiyi Geride Bıraktı

Çal'ın Gururu 5000 Kişiyi Geride Bıraktı

Denizli ilinde özel bir okul tarafından bu sene 5. Kez Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması yapıldı.

A+A-

Şehir çapında 5 bin ortaokul öğrencisinin katılımda bulunduğu yarışmayı Çal Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Hale Dikmen, il 2.si, Çal ilçe birincisi olarak kazandı. Çal ilçesinde yapılan törende ilçe birincisi Hale Dikmen’e ödülünü Dr. Mehmet Aydınlı sundu.

Denizli ilinde organize edilen törende ise Hale Dikmen altın ödülünü Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş’tan aldı.

ÇOK MUTLU OLDUK

Ödül kazanan Hale Dikmen’in babası Nihat Dikmen, yarışmanın bu sene 5. Defa yapıldığı, kızının kitap okumayı çok sevdiğini, ilçeden yarışmaya katıldığını, Çal’dan kendileri ile beraber 250 ortaokul öğrencisinin daha yarışmaya katıldığını, Hale’nin, Çal ilçe birinciliğini, ildeki tüm ortaokullarından yarışmaya katılan 5 bin öğrenci arasından da il 2.liğini kazandığını ve çok mutlu olduklarını, ödül töreninde de çok güzel organizasyonla yapıldığını belirtti ve emeği geçen öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ödül törenine Hale’nin anne ve babası Nihat – Aynur Dikmen öğrenci velileri, çok sayıda öğrenci ve davetliler katılımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.