Çal'ın temiz havasında kanserle savaşını kazandı!

Çal'ın temiz havasında kanserle savaşını kazandı!

Denizli'de yaşayan 2 çocuk babası 51 yaşındaki Hüseyin Keser, temiz havada organik besinlerle akciğer kanseri hastalığını yenmeyi başardı.

A+A-

Denizli'de yaşayan 2 çocuk babası 51 yaşındaki Hüseyin Keser yaklaşık 1 yıl öncesinde kendisine akciğer kanseri teşhisi kondu. Bir yandan tedavisine devam eden Keser, bir yandan da Çal'ın Aşağıseyit Mahallesi’ndeki Hamzaoğulları Tarihi Su Değirmeni Çiftliği’nde organik gıda tüketimine devam etti. Temiz hava da yaşantısına devam eden Keser sonunda kanseri yenmeyi başardı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Çal'ın temiz havası her şeyi ile hastalarımıza şifa olmaya devam ediyor." dedi.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisine başlanan Keser, kemoterapi ve radyoterapi seansları devam ederken diğer yandan da Denizli Devlet Hastanesi’nde de yardımcı tedavi hizmeti aldı.

Kanseri Yendi

Hüseyin Keser daha sonrasında Aşağıseyit Mahallesi’ndeki Hamzaoğulları Tarihi Su Değirmeni Çiftliği’ne yerleşti. Burada 4 ay yaşayan Keser, organik yumurta, köy yoğurdu, köy peyniri ve bol bol et tüketti. Sabah kahvaltısında bile bunlardan ödün vermeyen Keser, "Yapılan tahliller sonrasında kanseri tamamen yendiğim ortaya çıktı. Doktorlar bile bu duruma çok şaşırdı. Dökülen saçlarım ve sakallarım yeniden çıktı. Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Herkese çok teşekkür ederim. Bu çiftlikte yeniden doğdum." dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Çal'ın temiz havası ve suyunun ne kadar yararlı olduğunu daha öncede söylemiştim. Özel sektörlerden buralara yatırım düşüncesinde olanlara yardımcı olabiliriz. Herkesi Çal'a bekliyoruz." mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.