Çal Karası,Görev Dağılımı Yaptı

Çal Karası,Görev Dağılımı Yaptı

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurula giden Denizli Süper Amatör Lig’in şampiyon adaylarından Çal Belediyespor yönetimi görev dağılımını yaptı.

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın göreve gelmesinin ardından 2.Amatör ve 1.Amatör Küme’de yenilgi almadan çifte şampiyonluk yaşayan Çal Karası, bu sezona da Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluk parolası ile yola çıktı.

Lider Kalespor’un ardından puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Çal Belediyespor’da Kulüp Başkanı Adnan Tatar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek görev dağılımını yaptı. Başkan yardımcılığına Erdinç Hayta, Asbaşkanlığa Süleyman Semerci, Basın ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Asbaşkanlığa Ahmet Deda, Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanlığa Halil Ayhancı, Ar-Ge’den Sorumlu Asbaşkanlığa İbrahim Çobanoğlu, Sağlık İşleri’nden Sorumlu Asbaşkanlığa İbrahim Çıplak getirilirken, Ali ihsan Keskin, Hüseyin Kasap, Aykut Özkan, Gazi Gürcan, Akif Uygun, Metin Karabulut ise, yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Denetleme Kurulu üyeliklerine ise, Mehmet Sarı ile Süleyman Alkan getirildi.

BAŞKAN ÇALLI İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, “Denizli’de ve Çal’da ikamet eden değerli işadamlarımız bizi kırmayarak yönetim kurulunda görev kabul etti. Çoğunluğu işadamı olan yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma doğduğu toprakları temsil eden kulübümüzde görev aldıkları için onlara teşekkür ediyorum. Onlardan alacağımız güç ve enerji ile Çal Karası’nı bu sezon da şampiyon yapıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.