Çal Pekmezi ve Üzümü Yola Çıktı

Çal Pekmezi ve Üzümü Yola Çıktı

Çal Pekmezi ve Üzümü Yola Çıktı

A+A-

Çal Belediyesinden Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bölgeye Türk Kızılayı aracılığıyla kuru üzüm, pekmez, örme şapka teslim edildi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan “birlik beraberliğimizin aynı Çanakkale savaşında olduğu gibi ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Halkımızın da desteği ile birlik ve beraberliğin yok olmadığını anlatmak istedik. Bunu da bu şekilde gözler önüne serdik. Buradan halkımıza askerlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca; Halkımız adına Çal Belediye Başkanı olarak askerlerimiz sınır ötesindeki operasyon için mücadele eden 7 düvele karşı da savaşan Türk silahlı kuvvetlerinin aslanlarına Vatan Millet ve Bayrak için kenetlenen yiğitlerimize mektup yazdı.

Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç “Burada manevi destek sağlıyoruz. Okullardan mektuplar geliyor. Öğrencimizden biri ‘Asker amca siz bizi korumak için varsınız. Unutmayın ki yalnız değilsiniz. Akşam evde yatarken yorganı üzerime çektiğimde sizler için dua ediyorum.’ Bugün burada Çal Belediyesinin Çal Halkıyla topladığı üzümler pekmezler sizlere ulaştırılacak. Manevi destek olsun diye Çal’ın adı da oralarda duyulsun diye tertip edildi. Burada Kızılayımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay Başkanı Erdal Otçu “Türk ordumuz için orada her zaman yardıma koşuyoruz. Bizde oradaki askerlerimize her zaman destek oluyoruz. Çalımızdan gelen bu yardımı askerlerimize ulaştıracağız. Bu yardımı için Belediye Başkanı Fethi Akcan’a ve Çal Halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BU MEKTUP, ÇAL HALKI ADINA BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN YAZILMIŞTIR.

 

Yiğit ülkemizin yiğit evlatları;

Sınır ötesinde terörle mücadele ederken, 7 düvele karşı da savaşan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin aslanları;

Denizli’nin 19 bin 300 nüfuslu küçük ve şirin ilçesi Çal’dan hepinize kucak dolusu selamlar.. 7 yaşındaki evladımızdan 77 yaşındaki ninemiz, dedemizin, gençlerin, kısacası hepimizin yüreği sizinle atıyor.

Sizler, teröristlerin inlerine girip hedefleri bir bir yok ederken, bizler de manevi hissiyatlarımızla hemen yanınızdayız.

“Zeytin Dalı Harekâtı” birileri tarafından “Bölündü”, “Bölünüyor”, “Bölünecek” gözüyle bakılan Türkiye’yi kenetledi, tek yumruk haline getirdi.  Rabbim askerlerimizin ve güzel yarınlar için mücadele eden herkesin yardımcısı olsun.

“Bir gece ansızın gelebiliriz” dedik ve şimdi oradayız. Ecdadımız o topraklarda yaşayan mazlumların nasıl umudu olmuşsa, bu günde bizler sizlerin sayesinde mazlumların yine umudu olduk.

Vatan, millet, bayrak için mücadele eden yiğitler;

Birlik içinde olduğumuzun ve güçlü bir ülkenin vatandaşları olmamızın kıymetini biliyoruz. Sizler de, güçlü ülkenin güçlü askerlerisiniz.

ALLAH, Şanlı Türk Ordusu’nu korusun, dualarımız sizin için.. Kalbimiz sizlerle. Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcut.

YİĞİTLER UNUTMAYIN;

Yaşlısı, genci, erkeği ve kadını ile 80 milyonluk dünyanın en büyük ordusuyuz. ALLAH yar ve yardımcınız olsun. ÇAL HALKI ADINA HEPİNİZİN ALNINDAN ÖPÜYORUM..

 

FETHİ AKCAN

ÇAL BELEDİYE BAŞKANI


DETAYLAR HABER VİEDOSUNDA...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.