Çameli Belediyesi'nde 52 İşçi Kadroya Alındı

Çameli Belediyesi'nde 52 İşçi Kadroya Alındı

Çameli Belediyesi'nde 52 İşçi Kadroya Alındı

A+A-

Çameli Belediyesi'nde 52 taşeron işçisinin kadroya alınmasıyla ilgili başvuru işlemleri başlatıldı. İşçiler kadroya alınacak olmanın mutluluğunu yaşadı.

Çameli Belediyesi bünyesinde çalışan 52 taşeron işçinin kadroya geçiş başvuruları Çameli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne yapıldı Kadroya alınacak olmanın mutluluğunu yaşayan taşeron işçiler, evraklarını getirerek kayıt işlemlerini yaptırdı

Tespit Komisyonunun müracaatları incelemesi sonrasında işlemlerin hızlandırılacağı öğrenilirken, Belediye Başkanı Cengiz Arslan kadroya geçme hakkı kazanan belediye personelinin mutluluklarını paylaştıklarını dile getirdi. Başkan Arslan; Öncelikle gerçekten çalışma barışı açısından bu düzenlemeyi yaptıkları için başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız olmak üzere hükümetimizin tüm üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum.696 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname çerçevesinde taşeron bünyemizde çalışan, şehirlerimizi imar ve ihya noktasında el ele gönül gönüle vermiş olduğumuz işçi kardeşlerimiz; yine aynı gönüllülük esasında belediyemizin ve devletimizin güvencesi altına alınarak çalışmaya devam edilecek. Biz bunun şehirlerimize, kurumlarımıza ve ülkemize katkı sağlayacağını ümit ediyor ve buna inanıyoruz.

Gerçekten ülkemizde uzun zamandır işçi kardeşlerimizin gündeminde olan ve ülkemizin de doğal olarak, hükümetimizin de, devletimizin de önemli gündemlerinden birisi olan taşeron işçilerimize devlet güvencesi kadrosu verilmesi noktasında bir çalışmanın neticelenmesi noktasındayız.

Taşeron işçiliğinden kadroya geçme hakkı kazanarak evraklarını teslim eden belediye işçileri mutluluklarını dile getirerek, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümet yetkililerine ve belediye başkanı Cengiz Arslan’a teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.