Çameli'de Gökyüzü Şenliği Başladı

Çameli'de Gökyüzü Şenliği Başladı

Çameli'de Gökyüzü Şenliği Başladı

A+A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde 5. Çameli Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası açılış töreni yapıldı. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Yayla Dağı’nda dünya şampiyonasını düzenlemeyi amaçladıklarını söyledi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde 5 kez düzenlenen Çameli Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nın açılış töreni yapıldı. Açılışa Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, pilotlar ve şampiyonayı izlemeye gelen vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kaymakamlığımızla birlikte Yaylamızı dünya sporlarına öncülük edecek şekilde düzenlemeleri GEKA desteğiyle yaptık. Kaymakamlığımız ve Çameli Belediyemiz şampiyonanın hem güvenliği, hem de konukların ağırlanması ile ilgili her türlü çalışma en küçük ayrıntısına kadar yapıldı” dedi.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, “2 bin 140 metre yükseklikten atlayışların yapılacağı pistimizin uçuş yönlerine doğru olan alanlarda düzenlemeleri yaptık. Hedefimiz Dünya kupasını burada düzenlemek, bunun için de başvurularımızı yaptık. Önümüzdeki yıl dünya kupasına ev sahipliği yapabiliriz. Bütün pilotlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından protokol ve pilotlar toplu fotoğraf çektirdi. Törenden sonra uçuşlar başladı. Yamaç paraşütlerinin havalanması ile Çameli semaları renklendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.