Çameli'de Yıldırım Yangın Çıkardı

Çameli'de Yıldırım Yangın Çıkardı

Çameli'de öğleden sonra meydana gelen sağanak yağış, Elmalı / Taşçılar Mahallesi Ağlı Yaylasında düşen Yıldırım orman yangınına neden oldu.

A+A-

Çameli orman işletme müdürlüğü yangın söndürme ekibinin anında ve başarılı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.Çameli'de Sel Meydana Geldi.Denizli’nin Çameli ilçesinde aniden bastıran yağmur sonrasında sel meydana gelerek Elmalı Mahallesindeki yollar kapandı.Çameli İlçesi genelinde dün akşama kadar yağan etkili ve sağanak yağış ve 20 dakika süren dolu yağışı İlçe genelindeki derelerin taşması ve dağlardan gelen suyun etkisiyle yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı dere yatakları taşırken bazı mahallelerimizde ise dağlardan gelen parçaların yolu kapattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından yağış sonucunda bozulan ve kapanan yollar tekrar ulaşıma açarak hayat normale döndü.Herhangi bir olumsuzluk yaşanmasi için Çameli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler çalışması devam ediyor. Çameli'de yağış sonrası bozulan yollarda çalışmalar sürdürmektedir.

MAHALLE SAKiNLERI TEŞEKKÜR ETTi

Elmalı Mahallesi sakinleri uzun zamandır bu kadar etkili bir yağış görmedik ve 20 dakika süren dolu yağışı Mahallemizde sanki kar yağdı görünümü hissettirdik şaşırdık kaldık dedi.Yapılan çalışmalardan dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz. ARSLAN ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a Teşekkür etti

Etkili olan dolu ve sağanak yağış ve Yıldırım Düşmesi sonucu Orman Yangınında herhangi bir can ve mal kaybına neden olmamıştır..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.