Çameli Eğitim Müfettişinin Hazin Sonu

Çameli Eğitim Müfettişinin Hazin Sonu

Muğla iline bağlı Fethiye ilçesinde gerçekleşen feci kaza sonucunda Denizli'nin Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi'nden Eğitim Müfettişliği görevinde bulunan Erol Bağ yaşamını yitirdi.

A+A-

Muğla iline bağlı olan Fethiye’de korkunç bir kaza gerçekleşti. Kaza sonucunda Denizli ilinin Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi'nden Eğitim Müfettişi olarak hizmet veren Erol Bağ ve 22 yaşındaki Gizem P. Adındaki genç kız da yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre, 53 yaşında olan Erol Bağ şoförlüğündeki araç, Antalya-Fethiye Karayolu 29. Km’de şoförün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile bariyerlere çarptı. Çarpmanın da etkisi ile ortalama 100 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Gizem P.  ve 21 yaşındaki Salim Y. yaralandılar.

Otomobilin hurda halini aldığı kazayı gören çevre sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber etmeleri ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen sağlık birimlerinin müdahalede bulunduğu sürücü Erol Bağ ve Gizem Polat’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Otostop İle Binmiş

Ağır bir şekilde yaralanan Salim Yapıcı ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine gönderildi.  Kazada yaşamını kaybeden 22 yaşındaki Gizem P'nin arkadaşları ile Fethiye'ye tatil için geldiği ve araca yolda otostop çekip bindiği meydana çıktı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde sıkışan Erol Bağ'ın cansız bedeni Muğla Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı.

Olay yerine gelen Fethiye Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ön incelemeden sonra cesetler Fethiye Devlet Hastanesi morguna daha sonra da Muğla adli tıp kurumuna sevk edildi.  Burada yapılan inceleme neticesinde Çamelili Eğitim Müfettişi Erol Bağ'ın cenazesi bugün öğle namazından sonra Çameli Yeni Mahalle Mezarlığına gömüleceği ifade edildi.

Erol Bağ'ın Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Eğitim Müfettişi olarak çalıştığı, Hemşire Kevser Bağ ile evli olduğu ve iki erkek çocuğunun bulunduğu dile getirildi.

Not: Fotoğraf Haber Denizli’den alıntıdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.