Çameli'ne Hizmet Sağanağı

Çameli'ne Hizmet Sağanağı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli ilçesinde yapımı başlayan otobüs terminali tamamladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımı ile yapılan toplu açılış törenine halk yoğun bir ilgi gösterdi.

A+A-

Merkezde olan her şeyin ilçelerde de olacağı parolası ile hizmet eden, Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de gereksinimlerine göre modern tesisler yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde kısa bir zaman evvel inşasına başlanarak tamamlanan terminali ile beraber Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi’nin yatırımları için toplu açılış töreni yapıldı. Açılışa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la davetliler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, iftara ve açılışa katılımda bulunan vatandaşlara teşekkürlerini iletti.  Arslan, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi tarafından yapılan bu güzel hizmetlerin açılışını yapacaklarını ve Bakan Zeybekci’nin kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmadığından ötürü teşekkür ettiğini dile getirdi.

“Çameli herkesin dilinde olacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pek çok ilçeye otogar inşaatının başladığını, Çameli’nin önce bittiğini ve Çameli’nin otogarına kavuştuğunu, güzel mimarisi ve önünde bulunan meydanı ile onun açılışını yapacaklarını, Çameli’ye 270 bin metrekarelik kilit taşı, 2 tane halı saha ve dev köprüler ile pek çok yatırım yaptıklarını, Çameli’nin altyapısının olmadığını, kanalizasyonunun da olmadığını, bunları ve içme suyu hatlarını baştan aşağı değiştiriyor olduklarını, üstüne de üst yapıyı yaptıklarında ayrı bir boyuta geçeceklerini ve her gelişlerinde Çameli’nin güzelleştiğini gördüklerini, bundan sonra Çameli’nin gelmeyi arzu edilecek turizm, yayla, serinleme, yeri olacağını, Çameli’nin herkesin dilinde olacağını, kendilerinin de o fiziki yapı ve altyapıyı doğayı bozmayarak, yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

" Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak dedik”

Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu çalışmalara desteklerinden dolayı başta Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Teşekkürlerin en büyüğü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a. Denizli Büyükşehir oldu. Büyükşehir olmasından sonra dedik ki "Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak" dedik. Denizli’de otogar var, Çameli’de de var. Denizli’de kimsenin ayağı toza çamura değmiyor, inşallah Çameli’de de değmeyecek. Halı sahalarımız, arıtma tesislerimiz keza öyle, her şey daha güzel olacak. Bunu sağlayanda başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, Valimiz hep beraber sizlerin arzusuyla, gerçekleşti. Emek veren, katkı sağlayan, başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, Çameli Belediye Başkanımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allahım daha güzel işlerde bizleri buluştursun” diye konuştu.

 “Çameli bu hizmetleri hak ediyor”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci , Çameli’nin kendisinde özel bir yeri olduğunu, her geldiğinde Çameli’de çok güzel şeylerin olduğunu, çok güzel bir yoldan geldiklerini, Pazaryerinin ve otogarın yapıldığını, köylerdeki, mahallelerdeki eser ve çalışmalar ile Hayri Dev Kültür Merkezi ile her yeri ile Çameli’nin bu hizmetleri hak ettiğini, emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu belirtti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.