Çameli Yeni Otogarına Kavuştu

Çameli Yeni Otogarına Kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılan  modern terminal binaları tek tek hizmete açılıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere ihtiyaçları olan modern tesisleri yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede evvela Sarayköy’de modern bir terminal binası yapan Belediye, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern otogarlar yaptı. Toplam 550 metrekarelik kapalı alana yapılmış olan Çameli İlçe Otogarı bölge halkına hizmet etmeye başladı. Modern tesislerde bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanları, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane gibi yerler bulunuyor.

 

"Çameli istedi, biz yaptık"

 

Başkan Osman Zolan, Çameli’de en büyük gereksinimlerden olan otobüs terminalini ilçeye kazandırmayı istediklerini, Modern bir terminal binasını, Çameli’nin istediğini, kendilerinin de yaptığını, buraya güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerinin söz verdiklerinde ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getirdiklerini, milletin emanetini, kendilerine duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek amacı ile gece gündüz demeksizin çalıştıklarını ve herkese hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

 

Vatandaşlar ne dedi?

 

56 yaşındaki Burhan Sönmez, 58 yaşındaki Mehmet Akdağ, 48 yaşındaki Mustafa Çonaş, 54 yaşındaki Akif Altın, 57 yaşındaki Şeref Akşit ve 49 yaşındaki Selahi Öğüt ile yapılmış olan röportajlarda vatandaşların ortak görüşleri olumlu yönde idi. Ortak görüş olarak eskiden burada otogar diye bir şey olmadığını belirten vatandaşlar bu modern yapının Çameli’ne çok yakıştığını belirttiler ve başta  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.