Çameli'de Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Çameli'de Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli'de alt yapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt çalışması başlattı.

A+A-

Aydem ve DSİ'nin dere ıslahı ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları biten Çameli Yeni ve Yunuspınarı Mahallesi'ndeki 5 kilometrelik Atatürk Bulvarı ile Osman Yılmaz Caddesi yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor.

Çameli Yeni Görünümüne Kavuştu

 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları bugün itibari ile tamamen yenilenmiş ve bitmiş, çizgi ve trafik işaretleri ile birlikte kullanıma bayram öncesi hazır olacak.

Çameli  Halkı Hizmetlerden Memnun

Çameli'li esnaflar ve vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, "Evlerin  ve dükkanların önü sıcak asfalt ile kaplanıyor. Gördüğünüz gibi belediyemizden yeterince biz memnunuz, teşekkür ediyorum sayın Başkana ve tüm ekiplerine. Hizmetler artarak devam ediyor. Genel anlamda yapılan hizmetten memnunuz. Şimdi çok daha farklı, evlerin önü sıcak asfalt ile kaplanıyor.   Mahalle sakinleri "Yollarımız yapılıyor. Alt Yapı Çalışmalarından dolayı Çefa çektik ama şimdi sefasını süreceğiz . Şimdi ise sıcak asfalt yapılıyor, çok güzel bir şey. Çok teşekkür ederiz Cengiz  Başkana . Şimdi Allah'a çok şükür belediyemiz çok güzel hizmet yaptı. Çok memnunuz, Allah razı olsun. Belediye Başkanımıza ve  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz dedi.

Belediye Başkanlığı’nın hizmet makamı olduğunu söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Halkımızın verilen hizmetten memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Halkımızın hizmetkârı olarak çalışmalarımız var gücümüzle çalışıyoruz” Sıcak Asfalt Çalışmalarımız için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.