Çamlık Bulvarı Hizmete Girdi

Çamlık Bulvarı Hizmete Girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre evvel alt yapısını bitirdiği Çamlık Bulvarı'nı asfaltlayıp trafiğe açtı.

A+A-

Denizli ilinin en yoğun kullanılan güzergahlarından olan Çamlık Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çerçevesinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayıp bulvarı trafiğe açtı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Çamlık Bulvarı'nda sürdürdüğü proje çerçevesinde, 850 ton sıcak asfalt kullanıldığı ifade edildi. Kaldırım betonları da biten yolda kaplama ve peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. Yeni uygulamalar ile bölgeye farklı bir hava katacak olan Çamlık Bulvarı’nda karşılıklı kaldırımlarda desen çalışmaları olacak. Dekoratif ağaç altı oturma alanları, bitkisel ve plastik sanatsal objelerle desteklenecek güzergahta cep parkları, sanatsal duvar çalışmaları, merdiven ve aydınlatma temaları olacak.

 

Çamlık yeni yüzüyle...

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çamlık Bulvarı'nın şehrin en önemli bulvarlarından bir tanesi olduğunu ifade etti. Bulvarın alt yapısının bittiğini, ondan hemen sonra üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Peyzaj çalışmalarının da bittiğinde Çamlık Bulvarı’nın, yeni yüzü ile örnek bir cadde olacağını, vatandaşların dinlenip yürüyüş yapacağı ve keyifli zaman geçireceği bir güzergah olacağını, kendisinin çalışmalar esnasında destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.