Çamlık Bulvarı’nda Sona Gelindi

Çamlık Bulvarı’nda Sona Gelindi

Çamlık Bulvarı’nda tamamlanan alt yapı çalışmalarından sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, üst yapı projesini de bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

A+A-

Kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri ile beraber bambaşka bir güzelliğe sahip olacak Çamlık Bulvarı projesinde Fakülte Caddesi ve Çamlık Parkı arası asfaltlanıp trafiğe açıldı.

 

Denizli ilinin en yoğun güzergahlarından bir tanesi olan Çamlık Bulvarı’nda daha önce başlatılmış olan alt yapı çalışmalarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını da bitirmek üzere. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Çamlık Bulvarı projesi çerçevesinde, kaldırım çalışmalarında sona gelirken, Fakülte Caddesi ve Çamlık Parkı girişi arasındaki 450 metrelik yol asfaltlanarak trafiğe açıldı. Yolu, kaldırımı ve yepyeni uygulamaları ile bölgeye çok güzel bir hava katacak olan Çamlık Bulvarı’nda hızla süren çalışmalar kısa bir zaman içinde bitecek.

 

Peyzaj düzenlemeleri

 

Bulvar Üzerinde karşılıklı kaldırımlarda desen çalışmaları yapılacak ve dekoratif ağaç altı oturma alanları, bitkisel ve plastik sanatsal objelerle desteklenecek. Yol boyunca kaldırımlardan başka cep parkları, sanatsal duvar çalışmaları, merdiven ve aydınlatma temaları ile Denizli halkının yürüyüş yaparken keyifli anlar geçirebilecekleri alanlar da yapılacak. Çamlık Bulvarı ile birçok şehirde öncü olacak bir proje haline gelecek.

 


Başka Şehirlere Örnek olacak

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çamlık Bulvarı'nın şehrin en önemli bulvarlarından bir tanesi olduğunu ifade etti. Bulvarın alt yapısının bittiğini, ondan hemen sonra üst yapı çalışmalarına başlanıldığı belirten Başkan Osman Zolan, peyzaj çalışmalarının da tamamlandığında Çamlık Bulvarı’nın, yeni yüzü ile örnek bir cadde ve vatandaşların dinlenip yürüyüş yapacağı ve keyifli zaman geçireceği bir güzergah olacağını vurguladı. Kendisinin çalışmalar esnasında sabır göstererek destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.