Çamlık’ta Eğlence Mekanına Saldırı

Çamlık’ta Eğlence Mekanına Saldırı

Denizli il merkezinde bir eğlence mekanından gelen silah sesleri herkesi heyecanlandı. Eğlence mekanının silahlı saldırıya uğradığı ifade edildi.

A+A-

Çamlık’a eğlenmek için giden Denizlili vatandaşlar silah sesleri ile panik yaşadılar. Daha sonra bir eğlence merkezine silahlı saldırı yapıldığı ortaya çıktı.

Yaralılar Var

Alınan bilgilere göre;  eğlence merkezine saldırı saat 22:00 civarlarında gerçekleşti. Çamlık’ta hizmet eden ünlü bir eğlence mekanı, içerisinde müşterilerin olduğu sırada kurşunlandığı öğrenildi. Camların parçalanması sonucunda birkaç kişinin de yaralandığı gelen bilgiler arasında.

5 El Ateş Edildi

Şahitlerin ifadelerine göre eğlence mekanına  evvela 2 el ardından da 3 el ateş edildi. Bu ateşin ardından mekanın camlarının parçalandığı ve bu parçaların etrafa savrulması ile de bazı kişileri yaraladığı öğrenildi.

Yaralılar için olay yerine acil bir şekilde sağlık ekipleri çağrıldı. Haberi alan sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara yapmış oldukları müdahalenin ardından yaralıları hastaneye sevk ettiler.

Polis ekiplerinin ve olay yeri incelemenin de saldırı yerine geldiği ve polis ekiplerinin olayın ardından kaçan zanlıların peşine düştüğü, saldırı ile alakalı da soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.