Cankurtaran’da Bir Kaza Daha

Cankurtaran’da Bir Kaza Daha

Denizli ilinin Cankurtaran bölgesinde bir kaza daha meydana geldi. Kazaya ıslak zeminin sebep olduğu ifade edildi.

A+A-

Denizli ilinin Cankurtaran mevkiinde hafif yağışın ıslatmış olduğu zeminde kaza meydana geldi. Kaza sonucunda aracına sıkışmış olan sürücü itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

 

Şehrin giriş noktalarından bir tanesi olan Cankurtaran yokuşu sık sık kazalar ile gündeme geliyor. Cankurtaran’da bir kaza daha gerçekleşti. Gün içerisinde meydana gelen hafif yağışın kayganlaştırmış olduğu zeminde zor anlar

yaşayan bir sürücü direksiyon kontrolünü kaybetti ve aracının kontrolden çıkması ile kaza meydana geldi.

Bir Araca Çarptı

Alınan bilgilere göre bir başka araca da çarpmış olan hafif ticari araç yan yattı. Araç içerisinde sıkışmış olan sürücüye ilk müdahale yoldan geçen diğer sürücüler yapıldı. Bu arada sürücüler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbarı alır almaz harekete geçen ekipler hemen olay yerine ulaştılar ve sıkışmış olan yaralıyı araçtan çıkardılar.

 

İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılmış olan sürücü sağlık ekiplerine teslim edildi. Acil servis ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptılar ve yaralı ambulans ile hastaneye sevk edildi.

 

Kazanın meydana geldiği yolun Denizli dönüş istikametinin bir süre tek şeritten hizmet verdiği ve polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.