Çardak Atış Poligonu Hiç Boş Kalmıyor

Çardak Atış Poligonu Hiç Boş Kalmıyor

Türkiye ve Denizli ilinde karşılaşmalarda isimlerinden çok sık söz ettiren atıcılar, Çardak Atış Poligonu’nda antrenmanlarını sürdürüyor.

A+A-

Çardak atış poligonunda çalışmalar tüm hızla devam ediyor. Bu sefer yapılmış olan antrenmana; Denizli Atıcılık İhtisas, Bozkurt Atıcılık İhtisas, Çardak Spor Kulübüyle ferdi sporcular katılımda bulundular.

Yapılmış olan çalışmaların çok verimli geçtiğini ifade eden Türkiye Atıcılık ve Avcılık federasyonu ( TAF ) Denizli Temsilcisi Osman Uyaroğlu, merkez ve ilçelerdeki spor kulüpleriyle ve ferdi sporcular ile beraber ortak bir antrenman  için bir araya geldiklerini dile getirdi.

Osman Uyaroğlu, antrenmanların, sporcuların eksikleri görüp gidermelerinin yanında birbirleri ile kaynaşmalarına, arkadaşlık ve dostluk edinmeleri bakımlarından da önem taşıdığını dile getirdi.

Teşekkür Ederiz

Mağlubiyette davranışın ve tutumun değişmezken, başarılı olunduğu zamanlarda sporcular tutum ve tarzımız değişiklik göstermediğini söyleyen Türkiye Atıcılık ve Avcılık federasyonu ( TAF ) Denizli Temsilcisi Osman Uyaroğlu, vatandaşların her geçen gün atıcılık sporu ile alakalı olan ilgilerinin arttığını,  bu durumda kendilerinin daha fazla modül üretme konularında ayrı çalışmalar yaptıklarını, bu tesisten yararlanmalarını ve güzel bir ortamda çalışma imkanını kendilerine sağlamış olan Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk Bey’e teşekkür ettiklerini, ileride alacakları başarılar ile bu güzel tesisin hakkını vermek istediklerini sözlerin ekledi .

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.