Çardak Havalimanı'nda güvenlik toplantısı

Çardak Havalimanı'nda güvenlik toplantısı

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, son dönemlerde terör saldırılarının artması nedeniyle Çardak Havalimanı'nda güvenlik toplantısı düzenlediklerini belirterek, önlemlerin üst düzeyde artırılacağını söyledi.

A+A-

Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında Çardak Havalimanı'nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Çardak Kaymakam Vekili Mehmet Deniz Arabacı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Çardak Hava Meydan Komutan Vekili Yarbay Belgin Kurt, DHMİ Çardak Hava Meydan Müdürü Soner Tuğral, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Gündüz, Havalimanı Şube Müdürü Murat Onaylı, Çardak İlçe Emniyet Amir Vekili Gökhan Özdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Yayla katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, toplantının ardından havalimanında incelemelerde bulundu. Havalimanı personeli ile de görüşen Vali Kocatepe, "Havalimanında güvenliği sağlayan polis ve özel güvenlik görevlileri, güvenlik konusunda tavizsiz olacak. Muhatap oldukları kişi, tanıdıkları bile olsa, kuralları eksiksiz uygulayacaklar. Her insan risk taşıyabilir. Terör ciddi bir tehlikedir ve asla tedbiri elden bırakmamalıyız. Görev yapanlar, en küçük riskli bir durumda bile ivedilikle üstlerine haber verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.