Çekirdekten Farkındalık

Çekirdekten Farkındalık

Aydem, “Geleceğe enerjimiz kalsın, hayatımız enerji!” sloganı ile bir seminer yaptı.

A+A-

Aydem, sürdürdüğü kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, “Geleceğe enerjimiz kalsın, hayatımız enerji!” sloganıyla Denizli Seçkin Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri için genel müdürlük binasında enerji verimliliği semineri gerçekleştirdi.

 

Aydem tarafından “Hayatımız Enerji” projesi kapsamında Enerji Tasarrufu Haftası’nda öğrencilerde ve kamuoyunda enerji verimliliği farkındalığı yaratmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir Dünya bırakmak amacıyla düzenlenen enerji verimliliği seminerlerinden bir yenisi daha gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seminerde, öğrencilere enerji verimliliği hakkında bilgi verildi ve eğitici materyaller dağıtıldı.

 Toplumsal Fayda

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, toplumsal faydayı kritik bir başarı faktörü olarak gören Aydem’in, sürdürülebilirliği temel alarak kamu ihtiyaçlarına yönelik kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını geliştirdiği ve geleceğin en önemli konularından biri olan enerji verimliliği hakkında farkındalığı artıracak çalışmalarına devam ettiği bilgisine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.