Cesur İradeyle Cumhuriyetin Temelini Attı

Cesur İradeyle Cumhuriyetin Temelini Attı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal etmesinin yıldönümünde anma mesajı paylaştı.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. Yıldönümü münasebeti ile bir anma mesajı yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, yayınladığı anma mesajında, düşmana karşı göğsünü siper edip vatanın kurtuluşu için büyük mücadeleleri zafere taşımış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu cesur irade ile Cumhuriyetin temellerini attığını, sarsılmaz değerlerin inşasına ilk tuğlayı koyan Gazi Atatürk’ün yaşadığı süre içerisinde aldığı cesur kararlar ile aziz millete destansı bir hikâye bıraktığını ifade etti.

 

FİKİRLERİ HER ZAMAN YAŞAYACAK

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün yorgun bir millete cesaret aşıladığını ve cesur duruşu ile harap olan vatan topraklarına umut fidanları ektiğini dile getiren, Milletvekili Şahin Tin; Gazi Mustafa Kemal’in üstün meziyetlere sahip komutan ve aynı zamanda güçlü bir devlet adamı olduğunu, Türkiye’nin istiklal ve istikbaline ışık tutan, eşsiz bilgi ve tecrübesi ile milleti yepyeni ufuklara sürükleyen Gazi Atatürk’ün bugünlerin temelini yaşadığı o dönemlerde atıp millete geniş bir ufuk çizdiğini, onun fikirlerinin her daim yaşayacağını, millete emanet olarak bıraktığı milli değerlerin ve kutlu mirasın ilelebet payidar kalacağını, bu hüzünlü gün vesilesi ile aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.