Çetin,Değişim İsteyenleri Yine Tehdit Etti

Çetin,Değişim İsteyenleri Yine Tehdit Etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP'nin algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek bir parti olmadığını belirtti.

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP'nin, algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek ve anahtar teslim edilebilecek bir parti olmadığını, ülkücülerin, değerlerinin temsil edildiği kurumun asıl sahipleri olarak gereğini yapacağını söyledi.

 

Çetin, Twitter'daki hesabından olağanüstü kongreye ilişkin görüşlerini paylaştı.

Şefkat Çetin, 47 Yıllık Ülkücü Sorumluluğunu bilerek lideri Devlet Bahçeli ile birlikte davalarına hizmet edeceğini bildirdi.

Ülkücülerin, değerlerin itibarsızlaştırılmaya başlandığını kaydeden Çetin,"Ülkücü, ülkücü irade; kim temsil ediyor, neyi istiyor, istediğini kim ve kimlerle dile getiriyor? Doğruları dillendiren yanlış adamlar mı Yanlışları dillendiren, doğru bilinenler mi?" ifadesini kullanarak, MHP'nin milliyetçi ülkücü hareketin siyasi temsil kurumu olduğunu ifade etti.

Ülkücünün emeği, teri, ödediği bedelleri olduğunu vurgulayan Çetin, şöyle devam etti:

"Var olanımızı yönetmeye talip olanlar; kırgınlar, kızgınlar, intikamcılar. Yılgınlar, yılanlar, sistem partilerine satanlar. Kişisel çıkarları için particilik yapanlar vs. Bunların beslendiği konuları üretenler. Toz-duman içinde görüş mesafesinin açılmasını bekleyenler."

Çetin, MHP'nin ülkücülerin partisi olduğunu, ülkücü iradenin de Devlet Bahçeli'yi seçtiğini belirterek, Bahçeli'nin ve yetkili organların görevi başında olduğuna dikkati çekti.

Çetin, mesajında şunları kaydetti:

"Mahkemeciler, mahkemelik karar bekleyiciler; Milliyetçi ülkücü hareket ülkücünün, değerlerimizin itibarsızlaştırılması oyununu gördü. Bu oyunun yazarı, oyuncusu, şakşakçısı bilinir oldu. Olanlar, olacaklar, yaşananlar ve yaşanacak olanlar ülkücülerin tarihine not edilecek. Söğütözü zihniyetine, ne olduysa mahkemelik zihniyete de o olacak.

MHP, algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek ve anahtar teslim edilebilecek bir parti değildir. Ülkücüler, değerlerimizin temsil edildiği kurumumuzun asıl sahipleridir. Gereğini de yapacaktır."

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.