Cezaevinde Öldürülen Genç Toprağa Verildi

Cezaevinde Öldürülen Genç Toprağa Verildi

Cezaevinde Öldürülen Genç Toprağa Verildi

A+A-

Denizli’deki Kocabaş T Tipi Cezaevi’nde kavga ettiği mahkum tarafından dövüldükten sonra boğularak öldürüldüğü iddia edilen Emre İregör(25), Bağbaşı Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Denizli’deki Kocabaş T Tipi Cezaevi’nde kavga ettiği mahkum tarafından öldürüldüğü iddia edilen Emre İregör’ün babasının da 2005’te Manisa’da cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Anne Şerife Bekaroğlu, eşinin ardından oğlunu da cinayet sonucu kaybetmenin acısını yaşadı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. İregör Ailesi de gerçeklerin bir an önce ortaya çıkmasını istiyor.

Ev Hapsine Uymamış

Emre İregör’ün daha önce 6 ay boyunca ev hapsinde tutulduğu ancak kurallara uymadığı için 3 ay önce kapalı cezaevine konulduğu ortaya çıktı. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen İregör için bugün Bağbaşı Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne Şerife Bekaroğlu, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Emre İregör’ün cenazesi, kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.