CHP Adayı Karaca'dan Esnafa Müjde

CHP Adayı Karaca'dan Esnafa Müjde

CHP Denizli 1.sıra Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca bugünkü ziyaretini Serinhisar’daki esnaflara yaptı.

A+A-

Karaca’ya esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gösterildi.  Gülizar Biçer Karaca esnaf ile sohbetler ederek onların dertlerini dinledi.


Esnafın Türkiye için, vatandaş için ne kadar değerli olduğundan bahseden Karaca, esnafların kadın olsun, erkek olsun birlikte emek harcadıklarını, alın teri döktüklerini, beraber mücadele ettiklerini, birlikte Türkiye’ye döviz kazandırdıklarını, kazanılan her kuruşun sonuna kadar helal olduğunu belirtti.

Asgari Ücret 2200 TL Olacak

Emek harcayanlara hayatının her döneminde saygı duyduğunu ve saygı duymaya da devam edeceğini ifade eden Karaca, bütün emekçi kardeşlere bir müjde verdi ve Muharrem İnce Allah izin ile  Cumhurbaşkanı olursa, asgari ücretin en az 2 bin 200 TL olacağını dile getirdi.

Esnafın daha rahat bir nefes alması için kendilerinin esnafın yanında burada ve mecliste olacağını, işçilerin, işverenin daha çok kazanması, işçi ve işverenin aynı alanda çalışıp, üretip, kazanıp hakça bölüşmesinden daha güzel bir şeyin olmadığını, üreten Türkiye hedefiyle çıktıkları bu yolda 25 Haziran sabahı tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de ve Serinhisar da vatandaşların rahat bir nefes alacağını, ülkenin tarım ve sanayi toplumuyla üreten ve üretmiş olduğunun karşılığını alabilen mutlu vatandaşların ikamet ettikleri toplum olma özlemine CHP iktidarıyla kavuşacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.