CHP Denizli İl Başkanı Ankara'ya Gidiyor

CHP Denizli İl Başkanı Ankara'ya Gidiyor

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba geçtiğimiz günlerde açıklanan İyi Parti ile ittifak konusunda ve gündeme dair bir açıklamada bulundu.

A+A-

Akbaba gündem ile alakalı açıklamasına başlamadan önce Afrin’deki şehit Muhammet Ali Kalo’yu, hızlı tren kazasında vefat eden 9 vatandaşı ve şehit olan Rize Emniyet Müdürü Verdi’yi hatırlatarak hepsine Allah’tan rahmet diledi. Ve bu üzücü olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Pazartesi Görüşeceğiz

31 Aralık Yerel seçimler için çok önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Akbaba, genel merkezden gelen Denizli’de İyi Parti adayının desteklenmesi haberinin kendilerini şaşırttığını dile getirdi. Çok hazır bir şekilde yapmış oldukları çalışmaların hakkının CHP’nin adayının desteklenmesi olduğunu dile getiren Başkan Akbaba, bu konuyu Pazartesi günü gideceği Genel Merkezde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile konuşacaklarını ve durumu kendisine anlatacağını belirtti.

İttifaka ya da İyi Parti seçmenine karşı olmadığının altını çizen Başkan Akbaba,  Denizli’de kendi teşkilatlarının daha hazır olduğunu ifade etti.

Duygusallığa Yer Yok

Siyasette duygusallığa yer olmadığını ama kendisinin de bir insan olduğunu ve duyguları, ruhu ve maneviyatı olduğunu belirten Akbaba, ama kendisinin duyguları ile düşünse de aklı ile karar verip mantığı ile hareket ettiğini belirtti ve "Bugün sabah saatlerinde iyi parti il başkanı Hasan Akgün ve iyi parti il yöneticileri ile üç saat yaptığımız görüşmede olumsuz bir sonuç çıkmadı. Genel merkezimizde pazartesi günü genel başkanımızla yapacağımız görüşmeden sonra her şeyin netleşeceğini düşünüyorum” dedi.

Haberimiz tamamını canlı yayınladığımız videomuzdan izleyebilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.