CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur istifa etti!

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur istifa etti!

24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur'un görevinden istifa ettiği belirtildi.

A+A-

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur görevinden istifa etti. 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa eden Ertemur herkesi şoke etti.

Erken seçim kararının alınmasından sonra istifalar peş peşe geliyor. Milletvekili aday adayı olabilmek için kamu görevlileri ile siyasi parti yöneticilerine tanınan süre bugün resmen sona eriyor.

CHP'de de son gün telaşı şimdiden baş göstermeye başladı. CHP İl Başkanı olarak görev yapan Ali Rıza Ertemur'un görevinden milletvekili adayı olabilmek için istifa ettiği vurgulandı. Ertemur istifasının hemen ardından aday adaylığı için CHP Genel Merkezi'ne başvuruda bulunması bekleniyor.

Ali Rıza Ertemur Kimdir?

5 Şubat 1962 tarihinde Denizli'de dünyaya gelen Ali Rıza Ertemur, Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra tarım, tekstil, petrol alanlarında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak ticari hayatına atıldı. Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Genç İşadamları Derneği üyesi olan Ertemur ayrıca evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.