CHP'lileri Yasa Boğan Haber

CHP'lileri Yasa Boğan Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan’ın, tedavi görmüş olduğu hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Erdoğan yarın defnedilecek.

A+A-

Alınan bilgilere göre Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan hayata gözlerini yumdu. Bir eğitimci olan Erdoğan’ın uzun bir zamandır kanser tedavisi gördüğü dile getirildi. Son olarak tedavi için Samsun ilindeki bir hastaneye yatırılmış olan Erdoğan'ın dün gece fenalaşıp yaşamını yitirdiği ifade edildi. Bu Ölüm partide büyük bir üzüntüye yol açtı.

 

Göksel Erdoğan'ı yönetim listesine yazıp ilk defa parti kademelerinde görev almasını sağlamış olan Denizli eski milletvekili il eski başkanı Ali Rıza Ertemur, söyleyecek söz bulamadığını, Çok üzgün olduğunu, Son derece

neşeli, keyifli, çalışkan bir insanı kaybettiklerini, onu hep güler yüzüyle hatırlayacağını dile getirdi ve üzüntüsünü bu sözler ile ifade etti.

İl Başkanından Açıklama

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ise Göksel Erdoğan'ın bir fotoğrafını resmi sosyal medya hesabından paylaşıp altına; bu fotoğraftaki adamın kendisine anlattıklarının, öğrettiklerinin, kendisinde çok kıymetli bir hikayesinin olduğunu belirtti ve “ Canım Abim, Göksel Abim seni özleyeceğim, özleyeceğiz... Huzur içinde, rahmet içinde kal..." ifadelerinde bulundu.

Yarın Defnedilecek

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan’ın cenazesinin yarın Öğle namazından sonra defnedileceği de alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.