CHP'nin Denizli İçin Aday Adayları Belli Oldu

CHP'nin Denizli İçin Aday Adayları Belli Oldu

Denizli ilinde CHP büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday adaylıkları için 23 kişi başvuru yapıldı. Büyükşehir’de tek aday olduğu görüldü.

A+A-

CHP'den Denizli'de belediye başkan aday adayı olmak isteyenlerin dosyaları teslim edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yalnızca yüksek mimar Arif Balkanay başvuruda bulundu. Balkanay, geçtiğimi yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkan adaylığında bulunmuştu.

Merkezefendi'ye 3 Başvuru

CHP’de Merkezdeki 2 ilçede toplamda 4 kişinin başvuru alındı. Denizli merkezde en büyük ilçe olan Pamukkale'de 1, Merkezefendi'de ise 3 kişi başvuru yaptı. Eğitimci Sabri Yıldız, CHP Merkezefendi İlçe eski Başkanı, esnaf Sedat Demirci ve 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adaylığını yapan Şeniz Süzek Doğan, Merkezefendi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Daha evvel milletvekili adayı da olan jeoloji mühendisi Ahmet Divarcı ise Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruyu yapmış olan tek isimdi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de yeniden görev isteyerek başvuru yaptı.

CHP'den belediye başkanlığı için ilçelerden aday adaylığı başvurusu yapmış olanların isimleri şu şekilde:


 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.