CHP’yi Şoke Eden Ölüm

CHP’yi Şoke Eden Ölüm

Denizli ilinin Güney ilçesinde CHP Güney İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi olan Hakan Kolbaşı, elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdi.

A+A-

Denizli ilinin Güney ilçesinde dün gerçekleşen  olayda 29 yaşında olan Hakan Kolbaşı elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere göre; Kolbaşı, akşam sularında  tarlada çalıştığı esnada elektrik akımına kapıldı. Olay yerine çağrılmış olan sağlık ekipleri Kolbaşı’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kolbaşı’nın cansız bedeni incelenmek için adli tıp morguna sevk edilirken olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Olay yerinde yaşamını yitiren  Kolbaşı’nın ölümü ailesini tüm yakınlarını yasa boğarken merhumun bugün Güney İlçesi’nde Cuma Namazı’ndan sonra kılınacak cenaze namazından sonra Güney Mezarlığı’na gömüleceği ifade edildi.  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi olan Hakan Kolbaşı’nın evli olduğu ve 2 çocuğa sahip olduğu alınan bilgiler arasında.

İl Başkanı Akbaba’dan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamada haberi derin bir üzüntü içinde öğrendiklerini,  genç kardeşlerinin elim bir kaza sonucunda yaşamını yitirdiğini, kendilerine bugün son görevlerini  yapmak için Güney ilçesinde olacaklarını,  kendisine Allah’tan rahmet, kalanlara başsağlığı dilediğini ifade etti.

Herkes Şokta

Hakan Kolbaşı’nın ölümü herkesi şoke etti. Özellikle sosyal medya platformu facebookta Kolbaşı’nın sevenleri pek çok mesaj paylaştılar ve herkes merhuma Allah rahmet kalanlara baş sağlığı dileklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.