Çiftçilere Fatura Ödemelerinde Kolaylık

Çiftçilere Fatura Ödemelerinde Kolaylık

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve DenizBank üreticilere ödeme avantajı sağlayan işbirliklerini yeniledi.

A+A-

Bu işbirliği çerçevesinde; DenizBank’ın Üretici Kart’ına sahip olan Aydem Tarımsal Sulama Müşterileri, fatura ödemelerinde masrafsız ve 3 ay faizsiz erteleme kolaylığından faydalanacak. Yenilenen anlaşma kapsamında, Aydem müşterisi çiftçiler DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan da yararlanabilecek.

 Aydem, enerji sektöründe bir ilke imza atarak tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden üreticilere, “Üretici Kart” ile fatura ödemelerinde masrafsız ve 3 ay faizsiz erteleme avantajı sunacak. Bu kapsamda Aydem, tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetlerle özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank ile işbirliklerini yenileyerek üreticilere destek olmaya devam edecek.

2014 yılında başlatılan ve mali anlamda zor durumdaki çiftçilere destek olmak amacıyla yenilenen işbirliğinin Aydın, Denizli ve Muğla illeri başta olmak üzere 81 ildeki tüm “Üretici Kart” sahibi Aydem müşterileri için çok önemli bir ödeme kolaylığı olduğunu belirten Aydem Müşteri İlişkileri Müdürü: Hüseyin Bahadır GÖK yaptığı değerlendirmede, “Müşteri beklentilerini ve memnuniyetini önemsiyor, çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz. DenizBank ile müşterilerimize ödeme avantajı sağlayan önceki işbirliğimizi daha da avantajlı duruma getirerek, çiftçilerimizin elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamayı sürdürüyoruz. Aydem olarak, enerji sektöründe ilkleri gerçekleştirmeyi alışkanlık haline getirdik. Bu doğrultuda Tarım Bankacılığında önde gelen DenizBank ile birlikte geliştirmiş olduğumuz bu işbirliği sayesinde müşterilerimizin memnuniyeti için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. DenizBank “Üretici Kart” sahibi müşterilerimiz, elektrik fatura ödemelerini artık masrafsız ve 3 ay faizsiz ertelemeyle yapabilecekler. Aydem olarak müşteri odaklı projeleri sürdürmeye devam edeceğiz.” diye belirtti.

Anlaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Aydem ile üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını,  Aydın, Denizli ve Muğla illerinin Tarımsal Sulama Müşterileri için önemli fırsatlar sunduklarını belirtti. Orhan, sözlerine şöyle devam etti: “ DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticimizin her zaman yanındayız. Aydem ile anlaşmamız çerçevesinde Aydem’den elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterisi çiftçiler artık Üretici Kart ile elektrik faturalarını 3 ay erteleyerek faizsiz olarak ödeme avantajından yararlanabilecekler. DenizBank olarak Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı ve işbirliklerimizi artırarak sürdürüyoruz.”

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

 

-   Çiftçiler Üretici Kartları ile; mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.

-   Geri ödemeler ’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

-    şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından ve ATM’lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280’e SMS göndererek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor.

-   Turkcell faturaları için Üretici Kart'a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL'ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Kampanyaya katılım için cep telefonundan 3280'e TURKCELL yazıp gönderilmesi yeterli.

-   Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir.

-   Üretici Kart Ödemeleri tüm  Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir.

-   Tarımsal elektrik ve su  faturaları Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir.

 

Bereket Enerji Grubu hakkında

Bereket Enerji Grubu olarak, Aydem ve Gediz bölgelerinde 4,7 milyon müşteriye verdiğimiz hizmet ile önemli bir pazar payına sahibiz. Aydem Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi olarak Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 1,7 milyon müşteriye en avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedefleyen çalışmalarımızı 8 yıldır sürdürmekteyiz. 2013 yılında Gediz Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’ni bünyemize katarak İzmir ve Manisa illerinde de elektrik perakende satış hizmeti vermeye başladık. İzmir ve Manisa bölgelerindeki müşteri sayımız yaklaşık olarak 2,8 milyona ulaştı.

 

www.aydem.com 

www.gedizelektrik.com.tr

 

 

DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan ’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. , kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur.  Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 732 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. Finansal Hizmetler Grubu’nda ’ın yanı sıra yedi yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, beş yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetim, Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz,  AG ve Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

www..com , www.facebook.com/ , twitter.com/

 

Sberbank Hakkında

Sberbank, Rusya’nın en büyük bankasıdır ve Rusya’daki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmaktadır. Sberbank’ın ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri 244,000’den fazla gerçek ve tüzel kişiye aittir. 17.000’e yakın şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonları Kazakistan, Ukrayna ve Belarus’u kapsayan Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesinin ötesinde Sberbank Europe AG ile Orta ve Doğu Avrupa’da sekiz ülkeye,  ile de Türkiye’ye kadar uzanmaktadır. Almanya ve Çin’de temsilcilikleri, Hindistan’da bir şubesi bulunan Banka, Sberbank (Switzerland) AG ile İsviçre’de de faaliyetlerini yürütmektedir. Sberbank ayrıca, Sberbank CIB ile yatırım bankacılığı, finansal danışmanlık ve global piyasalarda işlem yapma hizmetleri de sunmaktadır. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir. Bankanın resmi web siteleri:

www.sberbank.ru , www.sberbank.com

 

Bilgi için:

Bersay İletişim Danışmanlığı / 0212 337 51 00

Anıl Erbayrak / Tel: 0212 337 51 17 / GSM: 0553 317 46 06 / anil.erbayrak@bersay.com.tr

 

Bilgi için:

Aydem Elektrik Kurumsal İletişim Yönetmenliği / iletisim@aydem.com

Baran Ölekli / Tel: 0530 100 34 22 / baran.olekli@aydem.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.