Çıkan Yangında İkizlerden Biri Yaşamını Yitirdi!

Çıkan Yangında İkizlerden Biri Yaşamını Yitirdi!

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde, evde çakmak ile oynarken yangın çıkmasına yol açan ikizlerden 4 yaşındaki Mustafa Emir, saklandığı ranzanın altında hayatını kaybederken , Sefa Mustafa Ö. ise anneannesi tarafından son anda kurtarıldı.

A+A-

Mustafa Emir ve ikizi Sefa Mustafa Ö., saat 16.00 sularında, Karşıyaka Mahallesi 2390. Sokak'ta TOKİ Konutları'ndaki 8. katta bulunan evlerinde, yakınlarının dalgınlığından faydalanarak, çakmak ile oynamaya başladılar. İkiz kardeşler, çakmakla oynarken, evde eşyanın tutuşması sonucunda yangın çıktı. Paniğe kapılamış olan çocuklar, kaçmaya çalıştılar. Yangının farkına varan ve birlikte kaldıkları anneanneleri Fatma Karacaoğlan, ikizlerden Sefa Mustafa Ö.'yü evden çıkarmayı başardı. Karacaoğlan, diğer torunu Mustafa Emir Ö.'yü ise evde bulamadı. Yaralı kurtarılan ve dumandan etkilendiği belirlenen Sefa Mustafa Ö., sağlık görevlilerince ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

SAKLANDIĞI RANZANIN ALTINDA CESEDİ BULUNDU

Komşuların haber etmesi ile  yangın yerine itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye ekibi, su sıkıp, alevlere müdahale ederken, çocuklardan bir tanesinin içeride olduğu ifade edildi. Bunun üzerine oksijen tüpleri ile içeri giren itfaiye ekibi, Mustafa Emir Ö.'nün odasında, saklandığı ranzanın altında yaşamını yitirdiğini gördü. Mustafa Emir Ö.'nün cansız bedeni , savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinden sonra otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna sevk edildi.


Alevler, yarım saatte, üst katlara sıçramadan güç bir şekilde söndürülürken, evde büyük çapta hasar oluştu.  Yangının söndürülmesinden sonra olay yerine gelen, eşi ile bir süre önce boşandıkları öğrenilen anne Raziye Karacaoğlan ve diğer yakınları ise sinir krizine girdiler.  Yangının çıktığı eve girmek istemeyen anne Raziye Karacaoğlan'ı polisler ve komşuları sakinleştirmeye çalıştılar. Mustafa Emir Ö.'den geri, annesi ve ikizi ile birlikte çekilen, sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar ve video kaldı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.