Çivril Belediyesi'nden Eğitime Destek

Çivril Belediyesi'nden Eğitime Destek

Çivril Belediyesi'nden Eğitime Destek

A+A-

Denizli’nin Çivril ilçesi eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. Çivril Belediyesi tarafından ilçenin Tekke Mahallesi ilkokuluna sıra yardımında bulunuldu. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in talimatıyla okul sıraları bugün teslim edildi. 

                     

Denizli’nin Çivril ilçesi eğitime katkı vermeye tüm hızıyla devam ediyor. Çivril Belediyesi tarafından ilçenin Tekke Mahallesi ilkokuluna sıra yardımında bulunuldu. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in talimatıyla okul sıraları bugün teslim edildi. 

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, eğitimin her şeyin üstünde tuttuklarını belirterek, çocuklarımızın daha temiz ve sorunsuz ortamlarda eğitim ve öğretimlerini görmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi. Okulların da ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ekledi. Tekke Mahallesi ilkokul Öğretmeni Mehmet Sefakara ise Çivril Belediyesi’nin yapmış olduğu bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e de sonsuz teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.