Çivril Böyle Bir Hizmet Görmedi

Çivril Böyle Bir Hizmet Görmedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’de vatandaşlarla buluştu ve yapılan yatırımları inceledi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ve hayata geçirdiği yatırımları inceleyip vatandaşlarla buluştu. Verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, "Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" ifadesini kullandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin biten ve hala süren projelerini incelemek için Çivril ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve beraberindekilerde katıldılar.

 

İlk olarak Çivril Belediyesine ziyarette bulunan Başkan Osman Zolan burada yapmış olduğu konuşmasında, Çivril’in gerek merkezi yatırımlar ile, gerekse Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla bambaşka bir kimliğe ulaştığını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, Başbakan, bakanlar, milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesinin yaptığı hizmetlere bakıldığında; Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir, şeklinde konuştu.

 

“Denizli’de ne varsa, Çivril’de o olacak’ demiştik”

 

Çivril’in altyapısının en baştan yenilendiğini dile getiren Başkan Zolan, söz verdiklerini, ‘Denizli’de ne varsa, Çivrilimizde de o olacak’ dediklerini, o sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşadıklarını, bugün Çivril’in Cumhuriyet Caddesi’nde yürüdüklerinde, Denizli’nin Gazi Bulvarı’nda yürümekten farkının olmadığını belirtti. Çivril’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hem Ege’de hem de Türkiye’de örnek bir belediye olduğuna dikkatleri çekti. 

 

 

Vatandaşlardan yoğun ilgi

 

Çivril’de bitirilen altyapı, üst yapı ve süren Çivril Meydanı çalışmalarını da inceleyen Başkan Osman Zolan, esnafı da ziyaret edip, vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Osman Zolan, bu yoğun ilgiye teşekkür etti ve halkın sabrı ve güveni ile verdikleri sözleri tutmaktan dolayı mutlu olduklarını, Çivril, parmakla gösterilecek dediklerini, ifade etti. Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na da ziyarette bulunan Başkan Zolan, Başkan Ertuğrul Mutlu ve oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

“Çivril tarihinde görmediği hizmeti gördü”

 

Daha sonra AK Parti Çivril İlçe Teşkilatına ziyarette bulunan Başkan Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, göreve geldikleri ilk günden bu yana, Çivril’e sık sık gelmenin kendilerine nasip olduğunu, hem hükümetin hem de Büyükşehir Belediyesinin Çivril’de yaptığı çok güzel hizmetlerin olduğu, burada hem hükümetin, hem Büyükşehir Belediyesinin ve hem de Çivril Belediyesinin hizmet destanı yazdığını ve Çivril’in tarihinde görmediği hizmeti gördüğünü vurguladı.

 

Çivril’de yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Zolan, kendilerinin geleceğe hizmet edecek eserler bırakmak zorunda olduklarını, o zaman emanete sahip çıkmış olacaklarını, kendi ikbalimiz için değil, Çivril’in, Denizli’nin geleceğini düşündüklerini kaydetti.

 

“Çivril’de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak.”

 

Alt yapı çalışmalarının sona yaklaştığını Haydan Mahallesine de ziyarette bulunan Başkan Osman Zolan, burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Haydanlı vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu buluşmada konuşma yapan Başkan Osman Zolan, burada altyapının olmadığını, çok şükür altyapıya girdiklerini ve kanalizasyon hatlarında sona yaklaştıklarını belirtti ve hakkınızı helal edin, güzele kavuşmak için bazı zorluklar görmek gerekiyor, şeklinde konuştu.

 

Yapımında sona yaklaşılan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde de inceleme yapan Başkan Zolan, “Çivril’de yüzme bilmeyen kimsenin kalmayacağını, Hanımların, gençlerin ve çocukların bu güzel tesisten en kısa sürede faydalanmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.