Çivril'de Çalışmalar Devam Ediyor

Çivril'de Çalışmalar Devam Ediyor

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve beraberindekilerle ilçe esnafına ziyarette bulundular.

A+A-

Toplumun tüm kesimleri ile çok sık bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, esnaf ziyaretlerini tam gaz sürdürüyor. Bu çerçevede AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve beraberinde bulunan heyet ile ilçe esnafını ziyaret ettiler.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana her fırsatta esnafları ziyaret edip onların sorunlarına kulak veren Başkan Güven, esnafın neye ihtiyacı varsa orada yapılması gereken konular ile alakalı çözümler ürettiklerini ifade etti.

Çivril halkı  için yapılan hizmetlerden de bahseden Güven, gerçekleştirilen projeler sayesinde Çivril'in büyüdüğünü değiştiği ve geliştiğini dile getirdi.  Bu ziyaretlerden memnun olduklarını ifade eden ilçe esnafı merak ettikleri soruları Başkana sorabildiklerini, başkanın da tüm sorulara şeffaflıkla cevap verdiğini söylediler. Başkan da esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.

Yeni Hizmet

Ayrıca Çivril Belediyesi'nin talimatı ile yapımı biten Çıtak Pazar Yerinin açılışı Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ve halkın yoğun katılımı ile yapıldı.

Eski pazaryerinin yıkılıp yerine daha geniş ve daha modern şekilde inşa edilen Pazar yeri esnaflarla beraber mahalle halkından da tam not aldı. Yeni pazaryeri 2700 m2 ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların taşıtlarını rahat şekilde park edecek şekildi yapıldı.

Açılış sırasında konuşan Başkan Gürcan Güven, pazar yerinin çelik konsülden yapıldığını ifade ederek göreve geldikleri ilk günden bu yana gerçekleştirdikleri her çalışmada önceliği halka verdiklerini, halka dokunan pozitif katkılar sunan projeler ürettiklerini, bunlardan birinin de Çıtak pazar yeri olduğunu ve herkese hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.