Çivril'de Doktor Yok Hastalar Mağdur!

Çivril'de Doktor Yok Hastalar Mağdur!

Çivril'de Doktor Yok Hastalar Mağdur!

A+A-

Şükran Koçlu Aydın, Çivril’de saat 3.00 -4.00’dan sonra doktor olmadığını, belli sayıda hasta bakıldığını randevu alamadıklarını belirterek, Kamu Hastaneler Birliği’nin ilçelere yeterli doktor göndermediğinden şikayet etti.  Aydın, Denizli Valisi Hasan Karahan’dan konuyla ilgili yardım etmesini istiyor.

Çivril Devlet Hastanesi’nde sıkıntı yaşayan Şükran Koçlu Aydın gazetemizi ziyaret ederek; Kamu Hastaneler Birliği’nin ilçelere yeteri kadar doktor göndermediğini, hastaların mağduriyet yaşadığı konusunda şikayetlerini dile getirdi. Aydın, “Kızımı Çivril Devlet Hastanesi’ne ortopedi servisine götürdüm.

Kızımda omurilik daralması var. 1 aydır tedaviye başlanamadı. Haftada bir gün fizik tedavi için doktor geliyor, randevu sayısı belirli olduğu için randevu alamıyoruz. Çivril’den Denizli’ye her zaman gelemiyorlar. Doktorlar saat 3.00 -4.00’dan sonra bulunmuyor. Haftada bir gün doktor göndererek sağlık hizmeti verilmez. Torunum düştü. Tomografi için Denizli’ye acil ambulansla geldi. Bir buçuk saatlik yol, dakikalar önemli oysa sağlığı için. Hastane var, donanım yok, doktor yok. Bu mu sağlıkta ileri gitmek” dedi.   

 

Denizli’nin 3.büyük ilçesi olan Çivril’de hastaların mağduriyet yaşadığını söyleyen Şükran Koçlu Aydın, Denizli Valisi Hasan Karahan’dan yardım etmesini istiyor.  İşte mağduriyetini sosyal medyadan da dile getiren Şükran Koçlu Aydın’ın paylaşımı:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.