Çivril’de Feci Ölüm

Çivril’de Feci Ölüm

Denizli ilinin Çivril ilçesinden alınan haber duyanları kahretti. 3 çocuk babası İbrahim Sizhan elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

A+A-

Alınan bilgilere göre olay Çivril’de gerçekleşti. Tarlasını sulamak amacı ile tarlasına giden çiftçi, elektrik akımına kapıldı ve feci şekilde can verdi.

 

Denizli ilinin Çivril ilçesi Yahyallı Mahallesinde meydana gelen üzücü olayda mahsullerini sulamak  amacı ile tarlasındaki santrifüjü çalıştırmak isteyen 30 yaşındaki İbrahim Sizhan panoda bulunan elektrik kaçağındaki

akıma kapılıp son nefesini verdi.

Panoda Kaçak

İbrahim Sizhan’a ilk müdahale komşu tarlalardaki diğer vatandaşlardan geldi. Ama İbrahim Sizhan'ın elektriğe çarpıldığı yerde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yetkililer tarafından yapılmış olan inceleme neticesinde santrifüjü çalıştırmak için kurulmuş olan elektrik panosunda 380 voltluk kaçak olduğu ve Sızhan'ın panoya dokunması ile akıma kapıldığı dile getirildi.

 

Çevredeki vatandaşların haber etmesi ile olay yerine sağlık ekipleri geldi ve yapılan incelemede İbrahim Sizhan'ın vefat ettiği ortaya çıktı. Sizhan’ın cansız bedeni ambulans ile otopsi yapılması için Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine götürüldü.

 

Yetkililerin olay ile alakalı soruşturma başlattığı da gelen bilgiler arasında

3 Çocuk Yetim Kaldı

Alına bilgilere göre İbrahim Sizhan evli ve üç kız çocuğu babası idi. Yaşanan bu üzücü olay başta Sizhan’ın ailesi olmak üzere akrabalarını ve yakınlarını yasa boğdu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.