Çivril’de Hizmet Tam Gaz

Çivril’de Hizmet Tam Gaz

Çivril Belediye Başkanlığı’na ait olan Fen İşleri Müdürlüğü birimlerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

A+A-

Çivril Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Karacahılı Mahallesi’ndeki yol ve yapım çalışmaları tamamlanıp halkın hizmetine girdi.

Denizli ilinin Çivril ilçesinde yol ve yapım çalışmaları devam ediyor.  Pek çok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi pek çok çalışmanın altına imzasını atan Çivril Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda  Karahacılı Mahallesi’ndeki  yol çalışmalarını da bitirdi.

Haklı Mağdur Etmeden Hizmet

Konu ile alakalı konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Karahacılı Mahallesinin yollarının yapımını bitirerek hemşehrilerin hizmetine sunduklarını, Karahacılı’nın artık toz ve çamur görmeyeceğini, tüm mahallelerde üst yapı hizmetlerinin hız kesmeden sürdüğünü,  vatandaşları mağdur etmeksizin gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini,  ilçenin her yerini güzelleştirmeye ve hak ettiği yere taşımaya devam edeceklerini belirterek  durmak yok çalışmaya devam ifadelerini kullandı.

Karahacılı Mahallesi’nde yol ve yapım çalışmalarını tamamlamış olan Çivril Belediyesi ekipleri diğer mahallelerde de çalışmalarını hızlandırdı ve aralıksız bir şekilde çalışmalar devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.