Çivril'de İğrenç Taciz

Çivril'de İğrenç Taciz

Çivril'de İğrenç Taciz

A+A-

Çivril’de yaşları 16 ile 18 arasında değişen lise öğrencisi 3 erkek çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen M.Y.(34) gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Dayınızın Arkadaşıyım Dedi

 

Edinilen bilgiye göre Pazar gün sohbet etmek için Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan evlerinde bir araya gelen 3 çocuğun olduğu evin camını tıklatan M.Y. çocuklara dayınızın arkadaşıyım beraber muhabbet edelim diyerek içeri girmeye çalıştı. Çocuklardan hayır cevabını alan zanlı M.Y. evin olduğu sokaktan ayırıldıktan yarım saat sonra tekrar gelerek bu sefer çocuklara siz yakışıklı çocuklarsınız sizden hoşlandım beraber eğlenelim diyerek eve girmek istedi. Çocukların tepkisi ile karşılaşan M.Y. koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Tacize maruz kalan üç çocuk olay sonrası Çivril Polis Merkezine giderek yaşadıkları olayı anlatarak şikayetçi oldular.

 

Polis Mavi Monttan Yakaladı

 

Çocukların şikayeti üzerine sokağı gören kameraları inceleyen polis sokaktan koşarak kaçan mavi montlu zanlıyı tespit etti. Çocukların zanlının eşkalini belirlemesinden sonra harekete geçen polis ekipleri M.Y. i evinde gözaltına alarak polis merkezine getirdi.

Sağlık kontrolünden sonra ilk ifadesi alınan ve nezarette tutulan M.Y. sabah çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.

M.Y. in özel bir şirkette depo sorumlusu olarak çalıştığı ve eşinden 4 yıl önce boşandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.