Çivril’de Mide Bulandıran Olay

Çivril’de Mide Bulandıran Olay

Denizli’’ye bağlı Çivril İlçesi 15 ve 13 yaşlarındaki iki öz kızına cinsel istismarda bulunan 1981 doğumlu G.Ö. isimli babanın tutuklanma haberi ile şok oldu.

A+A-

Alınan haberlere göre bu mide bulandıran olay Denizli'nin Çivril İlçesine bağlı olan Gümüşsuyu  Mahallesinde gerçekleşti. İddialara göre 1.5 yaşında bir erkek ve 13 ile 15 yaşlarında iki kızı olan baba, 2 kızından büyük olan öz kızına uzun zaman cinsel istismarda bulundu. Yine iddialara göre 15 yaşındaki büyük kızı Ş.Ö.'nün ilçede lise okumaya gitmesinden sonra  iğrençlikleri durmayan baba, bu defa evdeki 13 yaşındaki küçük kızına cinsel istismarda bulunmaya başladı. 

Öğretmenine Anlattı

İğrenç olay, okulun başlamasından sonra kısa bir süre geçmesine rağmen okulda sessiz kalan küçük kızın öğretmeniyle yapmış olduğu sohbetin ardından meydana çıktı. Öğretmeninin neden suskun olduğunu sorduğu küçük kız, ağlayıp başından geçenleri hocasına anlattı. Bunun üzerine hemen olay yerine jandarma birimleri çağrıldı. Çivril Cumhuriyet Savcılığı’nca yapılmış olan soruşturmanın sonucunda küçük kız sorgusunda öğretmenine söylediklerini tekrarlarken, büyük kız ise herhangi bir istismar olayının yaşanmadığını ifade etti.

Yapılmış olan sağlık kontrollerinden sonra küçük kız koruma altına alınırken, baba ise tutuklanıp cezaevine gönderildi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.