Çivril'de Tokiler Yükseliyor

Çivril'de Tokiler Yükseliyor

Çivril İlçesi, Yukarı mahallesinde TOKİ tarafından yapımına başlanan 330 Konut Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Çivril ilçesinin en güzel noktalarından biri olan Yukarı mahallesine zirveye yapılan TOKİ evlerinin verilen ve taahhüt edilen tarihte bitirilmesi bekleniyor.

            Ayrıca TOKİ projesinde 1 cami, 2 büfe ile alt yapı ve çevre düzenlemesi de yer alıyor. Bu konutlar yükseklikleri zemin +3 olarak hayata geçirilecek. 109 tanesi 2+1 221 tanesi ise 3+1 şeklinde olacak olan TOKİ konutlarının; cep zemin kat seviyesinde taş kaplama, balkon ve pencere aralarında ahşap görünümlü fibercement kaplamalar kullanılıyor.

            TOKİ konutlarında hummalı bir çalışma sonucu adım adım ilerlemeye devam edildiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven; “ TOKİ birçok isteğe cevap verecek, özellikle dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracak. Konutlar mimarisi ile çevre il ve ilçelerdeki konutlardan daha farklı olacak. Sadece ev değil yeni bir yerleşim alanı yapıyoruz, konutlar yapımı tamamlandığında Çivril yeni bir yerleşim alanına kavuşmuş olacak. Yapılacak olan konutların ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.