Çivril’de Üst Yapı Çalışmaları Hızlandı

Çivril’de Üst Yapı Çalışmaları Hızlandı

Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçenin değişik noktalarında üst yapı çalışmalarına tüm hızla devam ediyor.

A+A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde üst yapı çalışmalarını hızlandırdı. Belli bir plan dahilinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Gökgöl ve Beyköy mahalleleriydi. Yapımına geçen günlerde başlanmış olan Gökgöl ve Beyköy mahallelerindeki  yol ve kilit parke döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade dildi.

Tozlu ve Çamurlu Yol Kalmayacak

Sokakların yazın tozundan ve kışın çamurundan kurtarılması amacı ile yoğun bir çalışma yaptıklarını dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 76 mahalleden 60'ın üstünde mahallenin üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını, Gökgöl ve Beyköy  mahallelerinin de üst yapı çalışmalarını tamamlayıp toz ve çamurdan kurtardıklarını, Mahallelerin tüm yollarına bordür ve parke taşı döşediklerini, İlçede tozlu ve çamurlu hiçbir yer kalmayacağını belirtti ve durmak yok çalışmaya devam, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.