Çivril'e Yeni Pazar Yeri

Çivril'e Yeni Pazar Yeri

Çivril'e Yeni Pazar Yeri

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven eski Pazar yerinin yıkılıp yerine daha büyük ve modern bir Pazar yerinin yapılacağını açıkladı.

Daha önceki dönemde de yıkılması ve Çivril Devlet Hastanesinin yanına taşınmasıyla gündeme gelen Pazar yeri, yerine bedesten yapılacağı açıklamasıyla Pazarcı esnafının tepkisiyle ertelenmiş,ileri bir tarihe bırakılmıştı.

Genç Çivril Gazetesinin haberine göre,Pazar yeri esnafının tepkisini dikkate alan Başkan Güven esnafın gönlünü alarak,Pazar yerinin yıkılacağını ama aynı yere daha modern bir Pazar yeri yapılarak kullanıma sunulacağını pazarcı esnafıyla bir araya gelerek açıkladı.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven pazar yerinin taşınmayacağını ve mevcut pazar yerini yeniden düzenleneceğini pazarcı esnafı ile paylaştı. Yeniden düzenlenecek olan mevcut pazar yerinin projesini pazarcı esnafına gösteren Başkan Güven, esnafla bilgi alış verişinde bulundu. Çarşı içindeki kahvehanede esnafla bir araya gelen Başkan Güven hastane yanına yeni pazar yeri yapma fikrinden vazgeçmediğini ama mevcut pazaryerinin de yeni düzenlemelere modern bir görünüme kavuşturulacağını söyledi.

Başkan güven’in pazarcı esnafıyla yaptığı toplantıdan esnaflar mutlu ayrılırken mevcut pazar yerinin yıkımına Kasım veya Aralık gibi başlanacağı ve yapımının dört-beş ay süreceği belirtildi. Bu süre zarfında pazarcı esnafı ise otogara giden yol üzerinde satış yapabilecekler.

Kaynak: Genç Çivril Gazetesi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.