Çivril'in Gurur Kaynakları

Çivril'in Gurur Kaynakları

Çivril’in Briç ve Akıl Oyunları Kulübü öğrencileri Serdal Bora ve İzzet Çağan Er, Hırvatistan’ın Opatjia şehrinde yapılan U 16 kategorisinde 1. Oldular. Bir başka kategoride yarışmış olan Tuncay Toygar Altun ve Umut Görkem Eren 5. oldu.

A+A-

BU BAŞARININ ARKASINDA DR. GÜRCAN GÜVEN'İN BÜYÜK DESTEĞİ VARDIR.

Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübü Başkanı İlhan Ekse,  öğrencilerin, daha evvelde pek çok kez Türkiye'den kupalar getirdiğini, şimdi ise Avrupa' dan  ilk Kupalarının  geldiğini, çocukların zeki ve başarılı olduklarını, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in kendilerine tüm destekleri verdiğini,  buranın işletmesini kendilerine tahsil ettiğini, tüm sorunların çözüldüğünü ve Başkanımız Gürcan Güven’e  teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

ÇİVRİL'İN ADINI DUYURDULAR

Dr.Gürcan Güven, Bakanlığın da kabul ettiği gibi; Briç’in, akıl ve zekayı geliştiren milli bir spor olduğunu, kendilerinin de Çivril'de zeki ve çalışkan gençliği gördükleri için Çivril Belediyesi olarak onları desteklediklerini,  gençlerin evvela Türkiye şampiyonu daha sonra da Avrupa Şampiyonu olduklarını,  gençlerin Avrupa'da,  hem Çivril'in ismini, hem de Türkiye'nin adını duyurduklarını belirtti.

BU TARZ ÇALIŞMALAR GENÇLİĞİMİZİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR EDİNMESİNİ ÖNLEYECEKTİR

Sporun, sanatın, müziğin gençliğin kötü alışkanlıklar kazanmasına engel olacağını dile getiren Dr. Gürcan Güven siyasi görüşleri ne olursa olsun kendilerinin amacının vatandaşa hizmet olduğunu,  bu tarz çalışmaların gençlerin önünü açacağını bunun yanında onların kötü alışkanlıklar edinmesine engel olacağına, sanatla sporla uğraşmalarına vesile olacağını söyledi.

Şampiyon Serdal Bora, şimdiki hedeflerinin Çin'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası olduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.