Çivril Spor Kompleksine Büyük Rağbet

Çivril Spor Kompleksine Büyük Rağbet

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 4 ilçede yapılan 7 kapalı yüzme havuzundan bir tanesi olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmet sunmaya başladı.

A+A-

Kısa bir zaman evvel açılışı yapılan tesiste Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Vatandaşların yoğun bir ilgi göstermiş olduğu yüzme kurslarına evvela 1600 kişi kayıt oldu. Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin Çivril’le beraber Çal, Baklan ve Bekilli'ye hizmet edeceği ifade edilirken,  tesis 3835 metrekarelik kapalı bir alana kuruldu. Bodrum ve zemin kattan meydana gelen tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki tane yüzme havuzu bulunmakta.

 

Çivril'e çok yakıştı

 

Başkan Osman Zolan, 3 tanesi şehir merkezi 4 tanesi ilçelerde olmak üzre yapmayı vaat ettikleri 7 yüzme havuzunu tamamladıklarını ifade ederek, bugün Denizli merkezde olan kapalı yüzme havuzunun aynısının Çivril ilçesinde de olduğuna dikkatleri çekti. Başkan Osman Zolan,  tesisin Çivril’e çok yakıştığını, buranın Çivril ilçesi ile beraber Çal, Baklan ve Bekilli ilçesindeki vatandaşlara da hizmet vereceğini,  başta çocuklar olmak üzere gençlerin, hanım kardeşlerin burada verecekleri ücretsiz kurslar ile yüzme öğreneceklerini,  vatandaşların güle güle kullanmalarını dile getirdi.

 

Vatandaşlar memnun

 

Çivril’de hizmete giren Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yüzme kursuna gelmiş olan 9 yaşındaki Ebrar Çetin, 10 yaşındaki Hacer Senkoş, 50 yaşındaki Erol Sönmez, 42 yaşındaki Sultan Çetin, 24 yaşındaki Esra Sarıkaya yaptıkları yorumlarda tesisten çok memnun kaldıklarını ifade ettiler ve bu güzel yatırım için Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.