Çivril Yeni Pazar Yerine Kavuşacak

Çivril Yeni Pazar Yerine Kavuşacak

Çivril Belediyesi, 6 bin metrekarelik alan üzerine yapacağı yeni kapalı pazar yeri için geri sayımı başlattı.

A+A-

Çivril Belediyesi tarafından, ilçenin değişik yerlerindeki ihtiyaçları giderecek yenilikçi çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Bu çerçevede; Var olan pazar yeri tüm halkın ihtiyacını karşılayabileceği bir kapalı pazar yeri haline dönüştürülüyor. Yeni kapalı pazar yerinin 96 adet tezgah kapasitesi olacak. Bunun yanında ışıklandırma yapılarak çevresine parke taşlar döşenecek.

Daha Modern Bir Alan

Yapılacak zabıta kontrol noktası ile de pazar yerinin kontrol ve güvenliği ele alınacak. Pazar yerinin dört bir yanına esnafların araçlarını rahat bir şekilde park edebilmeleri için ortalama 150 araçlık otopark alanı bulunacak. Çalışmaların bölgeye ekonomik anlamda değer katacağını da ifade eden Başkan Güven, ilçenin bulunduğu noktanın örnek gösterildiğini hatırlattı. Hizmetlerle bölgenin yeni bir yapıya kavuştuğunu dile getiren ilçe sakinleri yaz, kış sorun olmadan ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabileceklerini ve ilçenin geldiği noktadan gurur duyduklarını söylediler.

Vatandaşın Refahı İçin

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven; kapalı pazar yerini esnafın ve vatandaşların rahat bir şekilde alışverişlerini yapabileceği şekilde projelendirdiklerini, bu hizmetlerin vatandaşların refahı için yapıldığını, onların rahat etmesinin, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçlarının giderilmesi için icra edildiğini, halkın destekleri ile daha birçok projeyi el ele gönül gönüle başarıyla hayata geçireceklerini belirtti ve Çivril ilçesi sakinleri için yapılacak yeni kapalı pazarın yerinin yaklaşık 6 ayda tamamlanıp hizmete girmesinin hedeflendiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.