Çocuk Şenliği Hahta Sonu 2 Mahallede

Çocuk Şenliği Hahta Sonu 2 Mahallede

Pamukkale Belediyesi’nce çocuklar için yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinin bu hafta Goncalı ve Kayıhan mahallelerinde yapılacağı ifade edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların yaz tatillerini istedikleri gi

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe halkının sosyal hayatına alternatif seçenekler sunmak için başlatmış olduğu “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği ara vermeden sürüyor. Her hafta sonunda 2 gün iki değişik mahallede kurulmuş olan stantlarda çocuklar zevki doruklarına çıkıyor.  Etkinliklerin 20 Temmuz Cuma günü Goncalı Mahallesi, 21 Temmuz Cumartesi günü de Kayıhan mahallesinde yapılacağı öğrenildi.

Yoğun İlgi Görüyor

Çocuklar için özel hazırlanmış olan çocuk oyun gruplarının yanında, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların da yapıldığı “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, ilçe halkından geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yoğun bir ilgi görmekte. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta sonunda iki değişik mahallede kurulmuş olan şenlik alanlarında çocukların gönüllerinde eğlendiklerini, çocukların güzel bir hafta sonu geçirdiklerini, çocuklar ile beraber kendilerinin de eğlendiklerini,  bu hafta Cuma günü Goncalı Mahallesi’nin Seren Bayraktar İlkokulu bahçesinde; Cumartesi günü ise Kayıhan Mahallesi’nde Mehmet Atmaca İlkokulu’nda saat 20.00’de başlayacak olan çocuk şenliklerine tüm halkı beklediklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.