Çocuk Şenliği İki Mahallede Devam Etti

Çocuk Şenliği İki Mahallede Devam Etti

Pamukkale Belediyesi tarafından “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile yapılan çocuk şenlikleri bu hafta sonunda Belenardıç ve Anafartalar Mahallelerinde yapıldı.

A+A-

Pamukkale Belediyesince bu hafta Cuma günü Belenardıç Mahallesi’ndeki Belenardıç İlkokulunun bahçesinde, Cumartesi akşamında ise Anafartalar Mahallesindeki Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulunun bahçesinde çocuk şenliği yapıldı. Şenliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin de katıldı. Başkan Gürlesin vatandaşlar ile tek tek ilgilenip, çocuklar ile sohbet etti. Başkan Gürlesin, halat çekme yarışına katılıp çocukların eğlencesine ortak oldu


ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta iki değişik  mahallede yaş gruplarına göre değişik seçenekler ile çocuk oyun gruplarının olduğu, çuval, halat çekme gibi yarışmaların yapıldığı, hem minikler hem de büyükler için değişik ikramların olduğu çocuk şenliklerinin mahalle halkı ile bir araya gelme noktasında bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Başkan Gürlesin, vatandaşlar ile her fırsatta her ortamda bir araya geldiklerini, çocuk şenliklerinde, haftanın yorgunluğunu, stresini halk ile bir araya gelip, hoş sohbet içinde atlatmalarına vesile olduklarını, kendilerinin çocuklar güler ise ailelerin de güleceğini düşündüklerini,  bu sebeple de yaz aylarında çocuk şenliklerini yaptıklarını,  her hafta sonunda iki değişik mahallede çocuklar ile ve aileler ile bir araya gelip farklı bir gün geçirmiş olduklarını, şenliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.