Çocuk Şenliği İki Mahallede Yapıldı

Çocuk Şenliği İki Mahallede Yapıldı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinin bu haftaki durağı Akköy ve Deliktaş mahalleleri idi.

A+A-

Yaz sezonunun başından bu yana mahallelerde yapılmış olan çocuk şenliklerine Cuma akşamında Akköy kapalı Pazar yeri, Cumartesi gününde ise Deliktaş Mahallesi Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulunun bahçesi ev sahipliğinde bulundu. Şenliklere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de katılımda bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şenlik alanında çocuklar ile bir araya gelip, onlar ile beraber oyunlar oynadı. Kurulan stantlara gelmiş olan çocuklar, halat çekme ve çuval yarışlarına katılımda bulunurlarken, çocuk oyun gruplarında doyasıya bir eğlence yaşadılar. Palyaçoların yüz boyamalarıyla çocukların mutluluğuna eşlik ettiği şenliklerde miniklere de pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramları da yapıldı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ilçede ikamet eden ailelerin mutluluğunun temelinde çocukların yüzlerinin gülmesi olduğunu dile getirerek, ilk olarak geçtiğimiz senenin yaz tatilinde uygulanan çocuk şenliklerinin bu sene de sürdüğünü, her hafta sonunda 2 değişik mahallede kurulan stantlarda çocukların mutlu olması ve değişik zaman geçirmeleri için gerekli olan tüm şeylerin olduğunu, burada çocukların yüzünün güldüğünde anne - babaların yüzünün de güldüğünün görüldüğünü, kendilerinin geleceğin teminatı olan çocukların mutluluğu için çalışmalara devam edeceklerini ve tüm ailelere ve çocuklara bu etkinliklere katıldıkları için teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.