Çocuk Şenlikleri 2 Mahallede Sürecek

Çocuk Şenlikleri 2 Mahallede Sürecek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta yapılacak olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk şenliğinin Belenardıç ve Anafartalar Mahallesi’nde yapılacağını ifade etti. Başkan Gürlesin, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da ço

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatifler sunmak amacı ile hayata geçirmiş olduğu projelerin devamı niteliğindeki “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri bu sene de tüm hızla  devam ediyor. Yaz sezonu başından bu yana mahallelerde geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yapılmaya başlayan çocuk şenlikleri, “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri bu hafta sonu da minikleri beklemekte.

Tüm Halk Davetli

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta yarın 27 Temmuz 2018 Cuma günü Belenardıç Mahallesi’nde, 28 Temmuz 2018 cumartesi günü Anafartalar Mahallesi’nde organize edilecek çocuk şenliğine mahalle halkı ile beraber tüm ilçe vatandaşlarını da etkinliğe davet etti. Başkan Gürlesin, Cuma akşam Belenardıç Mahallesi’ndeki Belenardıç İlkokulu bahçesinde, Cumartesi akşamında ise Anafartalar Mahallesindeki Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulunun bahçesinde çocuk şenliklerinin olduğunu,  burada çocuk oyun gruplarının, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı ve benzeri oyunların çocukları beklediğini,  çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladıklarını ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklere tüm halkı beklediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.